sl-1.jpg

Уредите в кухнята, които помагат за здравето ви

Здравето е едно от нещата без, което човек буквално не може да живее. Във време като днешното, когато въздухът е замърсен, голяма част от храните са ГМО, а водата от чешмата невинаги е чиста - всяко едно нещо, което подпомага здравословния ни живот е от голямо значение. На много хора е известно, че дори и да са много практични – някои кухненски уреди са далеч от подпомагащите здравословното ни състояние (като микровълновата например), но също така има и голям брой от онези, които са създадени със здравословна цел. В тази статия сме ви подбрали някои от най-добрите уреди, които до голяма степен ще подобрят здравословното ви състояние.

Барплотът – лицето на една кухня: Сравнение на плотове от естествен камък и ламинат

Когато избираме интериор за собствената ни кухня, ние естествено винаги желаем тя да бъде перфектна според нас и личните ни интереси. Барплотът от своя страна е често считан за нещо, което не е “кой знае какво”, но всъщност това се оказва една голяма заблуда, защото той е неизменна част от кухнята, която в ежедневието си използваме повече от печката или мивката. След като осъзнаят това, много хора стигат до извода, че изборът на подходящ барплот хич не лесен, защото от това зависи как ще протича всекидневната им дейност в кухнята до края на нейния живот (или поне до следващия ремонт, който никой не желае да бъде седмица след като е завършил първия). Ние сме наясно с тези трудности и сега ще ви запознаем с нови два вида от специалната ни серия за плотове.

Уредите в кухнята, които пестят времето ви

Всеки един съвременен домакин, притежаващ сплотено семейство и успешна кариера знае колко енергия и време се изискват, за да се поддържа всичко в баланс и знае, че дори и едно от “колелата на колата да изпусне ”, скоростта и посоката, в която се е запътил драстично ще се променят. Въпросът е обаче: “ Как да поддържаме всичко с което сме се заели и все пак да ни остава енергия и за нас самите?”. Що се отнася за работата в кухнята и за това тя да се улесни без да се разваля качеството й – в тази статия сме ви подготвили няколко отлични съвета относно кухненски уреди, които ще спестят много от вашето ценно време.

Барплотът - лицето на една кухня: Сравнение на кварцов и гранитен плот

Първото нещо което забелязваме в една кухня е цветът на мебелите, а веднага след това вниманието на нашия поглед отива към барплота, като едва след него идват хладилникът и печката. Изборът какъв плот да закупите може да се окаже не чак толкова лесен, защото има редица от фактори, с които ще ви бъде нужно да се съобразите ако искате вашата кухня да запази дългосрочно хубавия си вид и да се запази удобството в нея. За да подпомогнем вашият избор, в тази статия сме ви подготвили информация относно какви са плюсовете и минусите на два от най-желаните видове барплот в момента, а именно кварцов и гранитен плот.